Våra alltid lika stolta bokpiloter får till en början alltid träffa folkbibliotekarie Jesper på Sundsbrobiblioteket. Där intervjuar han bokpiloterna och de får sitta i ett mysigt rum, där Jesper bjuder på lite gott! Dessutom ger han bokpiloterna bra tips och verktyg på hur man sprider läslust om sin lästa bok inför sina skolkamrater. Diplom utdelades efter miniutbildningen och bokpiloterna är laddade inför deras viktiga uppdrag!

Tisdagen 16/3 var det första gången våra åtta bokpiloter boktipsade i alla klasserna. De spred läsglädje direkt med sina härliga boktips! Många varma applåder utdelades i alla klasserna! För att komma ihåg deras fina boktips, både titel och författare, så finns de nu uppsatta i varje klassrum!