3:e boklotteriet och många stjärnor tändes

Läsprojektet ”Ängsdals lässtjärnor-Vi tänder stjärnor” fortsätter med stort engagemang och grand final sker den 1/6! Christine berättade att stjärnan Andromeda kommer snart att återvända till Ängsdals skola och ”Ängsdals Lässtjärnor – Vi tänder stjärnor”! Andromeda är nyfiken på hur många lässtjärnor och andra stjärnor vi lyckas tända! På sista boklotteriet blev det en föreställning med stjärnglans! Många elever hade anmält sitt intresse att få visa sina talanger! Här kunde man beskåda fantastiska dans- och sångnummer av elever från olika klasser. Dessutom fick vi lyssna till en mycket spännande historia av Emil och Lovisa i åk 5 och de parläste berättelsen. Lovisa sjöng också solo och det blev succé! Våra mästerliga stjärnor fick härliga applåder av den fina publiken!

Årets sista lyckliga boklotteri-vinnare blev Jacob i åk 4 och Elin i åk 2! Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *