Grand final på läsprojektet 2016

Efter flera månaders intensivt läsande med många olika läs- och skrivaktiviteter fick våra duktiga elever en festlig avslutning på temat ”Läsvargar – alltid läshungriga” . Inte nog med att eleverna har läst otroligt många böcker, de har också provat på att både göra serier och läsa serier!

Många besök har eleverna haft under läsprojektets gång bl a  serietecknaren Jimmy Wallin, förlagsredaktör för tidningen Bamse – Charlotte Borelius och litteraturpedagog Karna Nyström.
Ängsdals 12:e läsprojekt avslutades som alltid med ett gigantiskt tårtkalas!

IMG_2918

De fantastiska tårtorna har bakats av elever och föräldrar! Vargar, vargspår och olika böcker fanns att beskåda på ett långbord i rörelserummet, där man klassvis hämtade valfria tårtbitar för att inmundiga dessa i klassrummet! Lyckan var fullkomlig!

IMG_2924

IMG_2922

IMG_2927

IMG_2921

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *