Hjältetårtor på avslutningsdagen

Efter flera månaders intensivt läsande med många olika aktiviteter fick våra duktiga elever en festlig avslutning på temat Hjältar. Inte nog med att eleverna har läst otroligt många böcker, de har även visat på många goda gärningar i vardagen. Alla dessa Läs- och Vardagshjältar har uppmärksammats på olika sätt. Många författarbesök har eleverna haft under läsprojektets gång bl a Mårten Melin, Mårten Sandén, Peter Gissy och Karna Nyström.
Ängsdals 11:e läsprojekt avslutades som alltid med ett gigantiskt Hjältetårtkalas! De fantastiska tårtorna har bakats av elever och föräldrar! Batman, Spiderman och många andra hjältetårtor fanns att beskåda på ett långbord i rörelserummet, där man klassvis hämtade valfria tårtbitar för att inmundiga dessa i klassrummet! Lyckan var fullkomlig!

IMG_9965 IMG_9985 IMG_9971 IMG_9973 IMG_9972 IMG_2082 IMG_2083

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *