Sista boklotteriet

Som vi har längtat att få träffa Ugglan Vis igen! I dag dök han upp på vårt sista boklotteri för den här gången.
Många priser delades ut av vår rektor Johan.

Vinnarna av Klassens Läsuggla.

Lyckliga Elias i åk 3 vann Skolans Läsuggla Ugglis!.

Föräldragissningen av antalet lästa böcker blev Klaras och Tyras föräldrar. 302 böcker har barnen läst!

Bokpiloternas förärades fina gåvor.

Lyckliga vinnarna Casper i åk 3 och Joel i åk 5 vann var sin bok på boklotteriet.

SdB1K8ajQmCMDvjV22Tt0g
Många fina uppträdanden med både sång och dans visades upp av våra talangfulla elever.

Ugglan Vis berättade om allt vi har fått göra under vårt läsprojekt ”Ängsdals Läsuggla” och vårt Skapande skola-projekt.
Våra teman har varit ”Läs och upplev Matilda” genom att högläsa ”Matilda” av Roald Dahl i varje klass och se musikalen på Malmö Opera. Vi har som sagt även gjort studiebesök bakom scenen på Malmö Opera och på Malmö museum.
Dessutom har vi lärt oss att skriva dikter under många veckor. Vilka poeter vi har på Ängsdals skola!