Mårten Melin återvänder som poet

Förra veckan besökte Mårten Melin oss som författare, då han berättade om  om sina böcker och om hur han får idéer till sina berättelser. Men i dag, ti den 19/3, fick alla klasser besök av Mårten Melin som poet. Han är mästare på poesi och alla elever fick prova på att skriva dikter. Varje elev fick papper och penna på sina bänk och Mårten satte igång eleverna med olika tips på hur en dikt kan växa fram.  Eleverna skrev flitigt och många fantastiska dikter kom till under denna roliga workshop. Dikterna lästes upp och många stolta och glada ansikten sken i klassrummen. Detta gav mersmak till årets tema DIKTER i läsprojektet. På vår anslagstavla i korridoren kommer många fina dikter att sättas upp och på Öppet Hus, den 23/5, blir det Poesifestival för nära och kära,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *