Grand final 2018

Efter flera månaders intensivt läsande med stora läsutmaningar, så blev Ängsdals Läståg X5000 en total succé! Läsrekord slogs och eleverna belönades både med tågresa till järnvägsmuseet i Ängelholm och med stor tårtbuffé! Däremmelan har många boklotteri och uppträdanden kunnat beskådas i rörelserummet. Detta tack vare Ängsdals lässlukande elever! Dessutom har våra åtta duktiga bokpiloter boktipsat regelbundet i alla klassrum.

Många besök har eleverna haft under läsprojektets gång bl a litteraturpedagog Karna Nyström, författaren Kerstin Lundberg Hahn och chefredaktör Charlotta Borelius för tidnings Bamse!
Ängsdals 15:e läsprojekt avslutades som alltid med sagostationer och som sagt ett gigantiskt tårtkalas! Makalösa tårtor att beskåda och en njutning att få äta! Tack till alla duktiga bagare, både elever och föräldrar!

Vår älskade äventyrliga  läsmaskot Jojo firade och njöt också av alla fantastiska tårtor!

Vilka fantastiska sagoberättare våra lärare är! Det var en magisk stämning i alla klassrum!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *