En kändis-författare på besök

Författaren  Kerstin Lundberg Hahn från Göteborg besökte våra förväntansfulla och bokälskande elever torsdagen den 22/3. Kerstin har skrivit ca 30 böcker och många har förärats med fina priser.  Våra lärare hade förberett Kerstins besök genom att högläsa många av hennes favoritböcker. Även eleverna har läst och lånat många av hennes böcker. Därför blev det underbara boksamtal, där våra elever ställde många intressanta frågor till Kerstin.

Hon berättade mycket intressant hur hon samarbetade med sina illustratörer.

Kerstin var full av beundran över Ängsdals bokkunniga och läsintresserade elever och det har hon offentligt berättat på sitt instagramkonto:  lundberghahn                   Gå gärna in på insta och läs och kika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *