Som TACK för ett fantastiskt arbete som bokpilot under årets läsprojekt, reste vi med bussen till Malmö Stadsbiblioteks avdelning Balagan, för 9-12 år. Vi möttes av folkbibliotekarie Susanna, som tog väl hand om oss. Vi visade Susanna våra fina novellböcker, vilka kommer att ställas ut på Malmö Stadsbibliotek, Sundsbrobiblioteket och Limhamns bibliotek under ht-17 för att sedan kunna lånas av allmänheten! Det är imponerande!
På Balagan finns mycket att ta del av som t ex musikrum, kojor för bokläsning, datorer, skriv- och pysselverkstad. Efteråt promenerade över till Slottsparken och intog med stor aptit våra medhavda matsäckar! Mums! En härlig avslutningsdag att minnas som bokpilot! Men det bästa minnet är att sprida läsglädje hos sina skolkamrater!