Årets första boklotteri 2017

Som vi har längtat efter vårt boklotteri! De lyckliga vinnarna blev Miriam i åk 2 och Enes i åk 5! Förutom boklotteri, så hyllade vi både Världsberättardagen (20/3) och Världspoesidagen (21/3)! Först ut att uppträda var åk 3- eleverna Lykke och Johanna, som muntligt berättade om sagan ” Bockarna Bruse ”! Därefter lyssnade vi med spänning till Lukas och Emils berättelse, som de själva hade skrivit! Ett fantastiskt dans- och sångnummer framfördes av elever från åk 2.  Denna dag, den 21/3, hyllade vi dessutom Rocka-socka-dagen! Fyra flickor från åk 4 framförde sin egenkomponerade Rocka-socka-låt! Avslutningsvis hade fyra elever från åk 5 gjort en egen spännande film om Gustav Wasa! Många stjärnor föddes denna dag och alla blev  hyllade med stora applåder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *