Årets sista boklotteri

150 förväntansfulla elever i rörelserummet fick äntligen träffa Spindelmannen, som återvände till Ängsdals skola. Med hjälp av Ängsdals elever har de tillsammans gjort världen mycket mer snäll genom goda gärningar. Dessutom har eleverna visat vilka fantastiska bokslukare de är, vilket har spridit mycket kunskap och förståelse i världen. Många vinster delades ut på årets sista boklotteri. Novelltävlingen, som gick av stapeln i åk 3, 4 och 5 avslutades med att respektive vinnare från varje årskurs, delgav sina berättelser i sagostolen inför ett fullsatt rörelserum. Stora applåder utbröt och vinsten till varje vinnare var en vacker skrivbok och en penna. Därefter var det dags för Läshjältepokalen och Vardagshjältenallen att delas ut. De lyckliga boklotterivinnarna blev denna sista gång     i åk 2 och Eleonora i åk 4.

IMG_6232IMG_6236

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *