IMG_2546

Under många år har folkbiblioteken och skolbiblioteken i Limhamn och Bunkeflostrand haft ett nära samarbete. En hel del tävlingar har ingått för att lyfta och främja läsintresset bland våra elever i fd stadsdelen! Att låta klasserna göra en bokaffisch har varit en uppskattad tävling. Alla teckningsbidrag har varit utställda på Limhamns bibliotek och därefter har eleverna från de olika skolorna röstat fram en vinnare! Nuvarande åk 3 på Ängsdals skola fick äran att vinna i slutet av åk 2 och då blev de bjudna på tårta av folkbiblioteket. Deras bidrag med olika tecknade huvudkaraktärer i populära Martin Widmarks böcker, blev nyligen upptryckt i ett stort antal affischer, för att delas ut på alla skolor och bibliotek. Affischen är nu inramad och finns att beskåda i klassrummet och på Ängsdals skolas bibliotek! Grattis!