” Det hände på en skola….”

Författaren och Skapande skola-ledaren Ingrid Remvall återvände för tredje gången till våra elever och våra pågående noveller! Denna gång gav Ingrid massor med tips på hur man kan finslipa sin text innan alla noveller ska lämnas in. Alla noveller kommer att utmynna i 5 tryckta böcker á ca 300 sidor med den gemensamma titeln ”Novellsamling”. Fsk/åk 1, åk 2/3, åk 4/5, åk 6/7 och åk 8/9 har samarbetat och därför blir det 5 böcker. Novellerna handlar om något som utspelar sig på en skola. Dessutom har det pågått en rittävling i varje grupp, där en vinnande teckning per grupp kommer att bli omslagsbild på böckerna. Alla övriga teckningar kommer att kunna beskådas på Öppet Hus on den 17/5! VÄLKOMNA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *