Äntligen! 2:a boklotteriet 2017

Astrid Lindgrenspriset för 2017   www.alma.se  gick till den tyske illustratören Wolf Erlich. Han fick den stora äran att vinna 5 miljoner kronor. Hans kända bok ” Det var det fräckaste ” hade Julian i åk 2 läst och berättade spontant inför alla elever om mullvaden som fick bajs på huvudet.

 

” Ängsdals lässtjärnor – Vi tänder stjärnor ” föder inte bara bokslukare utan även andra talanger! Många härliga dans- och sångnummer framfördes med glada tillrop från publiken. Dessutom ett roligt trollerinummer av Uno och Elton gladde publiken!

De lyckliga vinnarna till boklotteri-böckerna ” Ishavspirater ” och ” Pianot på vinden ” blev Sara i åk 3 och Elton i åk 1! GRATTIS !

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *