Här startar Ängsdals skolas 18:e läsprojekt

( Kort film från invigningen )
https://drive.google.com/file/d/1szaBxB6LzBAmLYbGWTdZHu7V0PhU2Lvj/view?ts=603e152a

Vi har just haft kick off och invigning av årets nya läsprojekt med namnet ”Ängsdals Mästerläsare ” från Bröderna Grimms saga Mästerkatten i stövlarna. Mästerkatten besökte varje klass i rörelserummet, vilket var festligt utsmyckat med nyinköpta böcker och andra överraskningar! Mästerkatten utmanade alla elever att bli smarta och finurliga genom att slå läsrekord. För varje läst bok ska en Mästerstövel med bokens titel och handling sättas upp utanför bibliotekets väggar. Varje stövel får ett nummer i rätt ordning, så att när Mästerkatten återvänder ska han se vilka otroliga bokslukare Ängsdals skola har. Det lär firas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *