Ängsdals skolas 17:e läsprojekt har kickat i gång

Ängsdals Superläshjältar FILM

Vi har just haft kick off och invigning av årets nya läsprojekt! Temat är Ängsdals Superläshjältar. Superhjälten Spiderwoman besökte alla elever i rörelserummet, vilket var festligt utsmyckat med nyinköpta böcker och andra överraskningar! Spiderman utmanade alla elever att slå läsrekord och utföra många goda gärningar. Spiderman menar att både Läshjältar och Vardagshjältar behövs för en bättre värld genom kunskap och vänlighet. I varje klass finns nu 2 maskotar, Läskramkudde och Hjältenalle, och dessa har man möjlighet att vinna mot slutet av läsprojektet. Invigningen avslutades med att rektor Johan klippte invigningsbandet och alla elever fick var sin liten svart spindel, som skänkte superkrafter inför uppdragen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *