Författare Malin Stehn på besök

Oj, så många författare vi har fått glädjen att träffa under detta års läsprojekt, Ängsdals Lässtjärnor. Malin Sten är tredje författaren, som har besökt Ängsdals skola under vt-17. Först ut var Ola Lindholm, därefter Ingrid Renvall och nu också Malin Sten! Vilken lycka för alla våra bokälskande elever! Malin berättade mycket intressant om sitt liv från att hon var liten, om sitt författarskap och om sina böcker. Malin har skrivit 39 böcker för elever på låg- och mellanstadiet. Hon berättade också om hur hennes texter blir till en riktig bok, vilket alla elever på Ängsdals skola också nyligen har fått prova på denna termin genom Skapande skola. Våra 5 novellböcker släpps den 17/5-17 med stor bokrelease och fest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *