Sista boklotteriet 2016

150 förväntansfulla elever i rörelserummet fick äntligen träffa Läsvargen, som återvände till Ängsdals skola. Läsvargen är alltid läshungrig, så därför valde han Ängsdals skola, som har många spännande och nya böcker! Precis som Läsvargen har eleverna visat vilka fantastiska bokslukare de är, vilket har visat sig på innerväggarna, där många bokrecensioner är uppsatta i form av böcker. Många vinster delades ut på årets sista boklotteri. Novelltävlingen, som gick av stapeln i åk  4 och 5 avslutades med att alla deltagande novellförfattare utsågs till vinnare. De förärades med var sin penna. Elin från åk 4 och Petter från åk 5 fick dock äran att läsa upp sin novell i sagostolen och de fick ta emot stora applåder. Därefter var det dags för utlottning av varje klass  Läsvarg, som har döpts till olika namn! Föräldragissningen om hur många böcker som lästs under projektets gång gick för andra året i rad till Lovisas föräldrar i åk 4! Grattis!  De lyckliga boklotterivinnarna blev denna sista gång Siena i åk 1  och Filippa i åk 2. Grattis!Boklotteri8

Många härliga uppträden från åk 1 och åk 2 blev en fin avslutning på detta sista boklotteri! Här nedan ser vi Emma och Elsa  i åk 2 med sin egenskrivna fantastiska föreställning!

boklotteri2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *