Jippi! Årets 2:a boklotteri

Förra veckan avslöjades vem som vunnit Astrid Lindgrenspriset för 2019   www.alma.se  . Priset gick till Bart Moeyaert, född 1964 och bosatt i staden Antwerpen i Belgien. När Bart var nio år läste han Astrid Lindgrens böcker. Hennes böcker tröstade Bart, eftersom han kände sig ensam och annorlunda i sin stora familj. Bart har skrivit omkring 50 böcker. Detta pris delades ut första gången 2003. I dag vinner man 5 miljoner kronor och den 27 maj kommer Bart till Stockholm och då får han mottaga priset av vår kronprinsessa Viktoria. 

Bokpiloterna tog taktpinnen med vår signaturmelodi ” Fråga ugglan ”!


Men även den långa läsande damen showade! Lykke och Johanna i åk 4 lyckades med detta äventyr!


Spänningen steg när lotterna drogs och de lyckliga vinnarana blev Olivia i åk 3 och Sara i åk 5. Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *